OM OSS

Sedan Borås Cykelfabrik startade, har vi byggt cyklar med full energi och fingertoppskänsla. Vår kunskap och engagemang får oss att tänka cykel på vårt eget sätt – för din skull.

Borås Cykelfabrik står för cykelglädje och erbjuder svenskbyggda cyklar till dig som uppskattar noggrannhet, hög kvalitet och service med stora möjligheter till individuella val. Att vi säljer direkt till dig som kund innebär att vi kan hålla mycket fördelaktiga priser.

Vi erbjuder flera olika spännande modeller för cykling överallt och året runt. Från MTB och landsvägscyklar till gravels. Vi bygger även custom på beställning. Olika kombinationer innebär att varje cykel går att få i ett stort antal varianter och sannolikheten att du ser en likadan på vägarna eller i skogen är försvinnande liten.

Begränsningarna är ganska få men en cykel behöver alltid byggas runt en bra ram. Våra ramar testas enligt gällande standard och genomgår våra egna tester – på vägar och terräng för att sätta varje modell på hårdare prov än vad som egentligen behövs.

SVENSKBYGGDA CYKLAR I VÄRLDSKLASS

BeställNING

Vi hjälper till med ditt cykelköp.
Fyll i uppgifterna, ange kroppslängden på dig eller personen som ska ha cykeln och skriv gärna några rader om du har specifika önskemål eller behov som är viktiga. Vill du boka service eller har frågor, fyller du även i detta. Vi hörs snart!

  Kontakta oss

  * Nödvändigt

  Skriv några rader om vilken cykel och modell du är intresseraad av så hör vi av oss snarast. Allt gott! /Borås Cykelfabrik

  KONTAKT

  0704 – 33 59 87
  gustav@borascykelfabrik.se

  Instagram:
  @borascykelfabrik

   

  BESÖKSADRESS

  Druveforsvägen 8, 2 tr

  504 33 Borås

  BETALUPPGIFTER

  BG.nr: 514-9216

  Org.nr: 559116-1335