BCF FATBIKE

Med en fatbike kan du cykla året om och på ställen du inte trodde var möjliga. I snö, på sand och när rötter och stigar är riktigt hala och otrevliga. De breda däcken flyter ut och greppar på det mesta.

Fatbiken är minst lika rolig på lätt snöbeklädda stigar i södra Sverige som på skatebädden och i skoterspåren i de norra delarna. Kör du mestadels där snön inte ligger djup bör du fundera på att ha dämpning, åtminstone fram men kanske även bak. Därför erbjuder vi både alla fyra specar med uppgardering till framdämpare eller att de byggs på en fulldämpad ram med remote låsning.

Spenderar du mesta tiden där snön ligger djup tycker vi att du ska behålla cykeln så stel det bara går och istället njuta av en förvånansvärt lätt cykel som flyger fram över snön och tar dig över fjällen på ett sätt du inte trodde var möjligt.

STANDARD 22.800,-

SPORT 27.300,-

RACE 34.600,-

PRO 53.300,-

RÄTT STORLEK PÅ DIN CYKEL

Vilken storlek som passar dig bäst är ofta en smaksak och något du kan testa dig fram till.
Av erfarenhet har din längd en grundläggande betydelse för storlek. Vi hjälper dig gärna att hitta rätt.

BeställNING

Vi hjälper till med ditt cykelköp.
Fyll i uppgifterna, ange kroppslängden på dig eller personen som ska ha cykeln och skriv gärna några rader om du har specifika önskemål eller behov som är viktiga. Vill du boka service eller har frågor, fyller du även i detta. Vi hörs snart!

    Kontakta oss

    * Nödvändigt

    Skriv några rader om vilken cykel och modell du är intresseraad av så hör vi av oss snarast. Allt gott! /Borås Cykelfabrik