Borås Cykelfabrik

Om oss

Om Borås Cykelfabrik

Sedan Borås Cykelfabrik startade, har vi byggt cyklar med full energi och fingertoppskänsla. Vår kunskap och engagemang får oss att tänka cykel på vårt eget sätt – för din skull.

Borås Cykelfabrik står för cykelglädje och erbjuder svenskbyggda cyklar till dig som uppskattar noggrannhet, hög kvalitet och service med stora möjligheter till individuella val. Att vi säljer direkt till dig som kund innebär att vi kan hålla mycket fördelaktiga priser.

Vi erbjuder flera olika spännande modeller för cykling överallt och året runt. Från MTB och landsvägscyklar till gravels. Vi bygger även custom på beställning. Olika kombinationer innebär att varje cykel går att få i ett stort antal varianter och sannolikheten att du ser en likadan på vägarna eller i skogen är försvinnande liten.

Begränsningarna är ganska få men en cykel behöver alltid byggas runt en bra ram. Våra ramar testas enligt gällande standard och genomgår våra egna tester – på vägar och terräng för att sätta varje modell på hårdare prov än vad som egentligen behövs.

SVENSKBYGGDA CYKLAR I VÄRLDSKLASS

    ×

    Fyll i formuläret för att boka service

      Uppdaterar...
      • Inga produkter i varukorgen.