Borås Cykelfabrik

Våra kunder tycker till

Korta och sköna långa recensioner

Här kan du läsa om vad några av de kunder som valt BCF tycker om våra svenskbyggda cyklar:

Fredrik Zetterberg
– Har precis köpt min andra cykel, och är supernöjd! Bra service, och riktigt grymma grejer!

Robert Åstrand
– Jag är supernöjd med min gravel, tycker jag fick den hjälp och info som behövdes inför köpet, har rekommenderat till vänner och bekanta som går i bytestankar. Jag kommer att beställa nya hjul till min gamla racerhoj.

Ida Dahlberg
– På det stora hela så är hela vår upplevelse kring BCF bara positiv, ni är ett riktigt härligt gäng som alltid gör ert bästa för att leverera snygga cyklar av absolut toppklass! Ni har ju en väldigt bra servicenivå och löser det mesta med både kort varsel och utan problem. Även om det var lite småpill med cyklarna efter leverans, så är vi alla grymt nöjda med våra cyklar och grabbarna har aldrig haft någon bättre och skönare cykel. 

Jonas Dalén
– I somras fick jag min BCF Gravel Alu! Efter att ha letat efter en ersättare till elpendlarcykeln som varit min dagliga följeslagare till och från jobbet i 7 år testade jag en gravelhoj hos den lokala cykelhandlare och blev såld på hur lättdriven och mångsidig den var. När jag såg möjligheten att skaffa en prisvärd och svenskbyggd cykel, sprungen ur äkta cykelentusiasm kändes det helt rätt att lägga en beställning. Teamet på BCF var dessutom noggranna med att ta reda på hur jag avsåg använda cykeln och därmed ändrades några komponenter från standardvarianten. Och vilken cykel jag fick! Första turerna gick inte till jobbet utan in i de lokala MTB-stigarna där den presterade väldigt fint även om jag ibland saknade min dämpade MTB i stökiga nedförsbackar. Första riktiga grusvägscyklingen var en ny upplevelse för mig. Med en seriöst cyklande kompis försvann vi på små och stora grusvägar i Roslagen. Naturupplevelsen var slående när små sjöar, bondgårdar och skärgårdsparadis passerades i god fart. Att stanna upp vid en vacker plats, ta fram en kaffethermos och fika gjorde denna premiärturen till något alldeles särskilt. Som en kombination av ett träningspass och friluftsliv i storslagen miljö, oslagbart!

Under hösten satte jobbpendlingen igång och det gick både snabbare och var mycket roligare att ta sig till jobbet på en BCF. Efter några dagar hade klädvalet anpassats till en högre puls än med elcykel. Jag hade nog antagit att elcykeln skulle komma fram när vintern drog in över Stockholm, men eftersom jag hade ett par kompletta BCF-vinterhjul preppade var installationen enkel och den långa vintern har cyklats uteslutande med gravel. Genom ordentligt med nysnö på oplogade cykelbanor, frusna spåriga stigar och moddiga stadsvägar har cykeln tagit sig fram utan problem. Inga strulande växlar eller bromsar.

Den bästa upplevelsen på cykeln (hittills) var dock en grabbhelg i Bergslagen då vi tog oss mellan bra boenden och bättre restauranger på fantastiska grusvägar. Mångsidigheten är verkligen fantastisk med denna typ av cykel! Nu längtar jag dock lite efter att kasta på sommarhjulen igen och nydoppade cykelbanor på väg till jobbet. Men ännu mer efter fina grusstigar som ännu är outforskade!

Emil Lundborg
– Uppskattade en personlig kontakt under och efter köpet. Kändes originellt och personligt. 


STÄLL GÄRNA EN FRÅGA OM DU UNDRAR NÅGOT OM BORÅS CYKELFABRIK OCH VÅRA HOJAR.

Kontakta oss

    ×

    Fyll i formuläret för att boka service

      Uppdaterar...
      • Inga produkter i varukorgen.