BCF GRAVEL

Gravel-cyklarna binder ihop MTB och landsväg på ett fantastiskt sätt. Med rätt spec kan du köra i princip var som helst där man kör vanlig XC. Sätter du däremot på ett par slicks har du helt plötsligt en perfekt landsvägscykel. Visst finns det några små kompromisser men vet du vad du vill få ut av din Gravel, kan vi hjälpa dig att speca på ett sätt som gör att du får ett otroligt brett och specifikt användningsområde på samma gång!

För dig som tröttnat på trafiken men inte vågar ta steget fullt ut till skogen finns det inget härligare än att åka ut och njuta av de tusentals kilometer av fantastiska grusvägar som vårt vackra land har att erbjuda – så gott som otrafikerade och rofyllt ackompanjerade av fågelkvitter. Dessutom är det i många fall även den perfekta pendlarcykeln. Den går att få både med rakt styre eller med bockstyre. 

STANDARD 21.800,-

SPORT 28.900,-

RACE 39.800,-

PRO 59.800,-

BCF GRAVEL X2

Våra alternativ med dubbelväxel fram.

SPORT X2 30.300,-

RACE X2 41.800,-

PRO X2 62.200,-

RÄTT STORLEK PÅ DIN CYKEL

Vilken storlek som passar dig bäst är ofta en smaksak och något du kan testa dig fram till.
Av erfarenhet har din längd en grundläggande betydelse för storlek. Vi hjälper dig gärna att hitta rätt.

BeställNING

Vi hjälper till med ditt cykelköp.
Fyll i uppgifterna, ange kroppslängden på dig eller personen som ska ha cykeln och skriv gärna några rader om du har specifika önskemål eller behov som är viktiga. Vill du boka service eller har frågor, fyller du även i detta. Vi hörs snart!

  Kontakta oss

  * Nödvändigt

  Skriv några rader om vilken cykel och modell du är intresseraad av så hör vi av oss snarast. Allt gott! /Borås Cykelfabrik

  KONTAKT

  0704 – 33 59 87
  gustav@borascykelfabrik.se

  Instagram:
  @borascykelfabrik

  BESÖKSADRESS

  Toarpsdal 21

  516 90 Dalsjöfors

  BETALUPPGIFTER

  BG.nr: 514-9216

  Org.nr: 559116-1335